logotype

Search

Facebook Fans

Lykkemamma @ instagram

image1 image2 image3

Marlen. 26 år. Bor i et hvitt hus i Drøbak. Mamma til Oscar Casillas f. mars 13, Jenny (3) & Maya (5). Gift med Lykke. Trener pilates, og nyter livet med kjærlighet, trass og utfordringer.

Det er ikke mye som er handlet inn til nummer 3, først og fremst fordi jeg har vært syk hele svangerskapet og ikke orket tanken på butikker, men også fordi dette er nummer 3. Jeg vet hva som trengs, og når. Da jentene kom var det MYE mer som var på stell.. I kveld har jeg satt opp en liste over hva slags klesplagg og antall vi bør ha i hus når den lille kommer, og det mangler litt enda ;-) Leker til en liten gutt derimot kommer i siste rekke, men noen få ting har jeg sikret meg og de ligger til pynt i den søte kurven på det lille rommet hans. Når hyllen er beiset ferdig skal de få komme opp å pryde det hvite rommet. Bilder kommer!
Dagens UL gikk så bra som det kunne gå! Jeg er L.E.T.T.E.T , han veier nå litt over 2800g og er helt perfekt.
Jeg har sagt det før, og må si det igjen - det er helt utrolig fasinerende hvordan kvinnekroppen kan bære frem barn, t.o.m når kroppen ikke fungerer. Babyen tar det den skal . Thank god! Det føltes også godt å slippe å bli innlagt. De siste kontrollene på sykehuset så har jeg blitt sendt rett på obersvasjonposten. Men ikke i dag :-)

Nå skal jeg spise opp dagens siste isbiter (jeg har vel spist ca 50 stykk i dag) før jeg hopper i seng.
Vi sees i morgen vi :o) PS. HUSK å melde dere på LINDEX konkurransen nedenfor da. Jeg trekker 4 vinnere som stikker av gårde med gavekort på hele 700,- Bare scroll litt nedover så finner dere innlegget.

Legg inn dine kommentarer

0
0 / 3

Kommentarer (5)